Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 305
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 108
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 491
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 305
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 108
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 491
Składniki
Ser pokrój na kawałki. Szynke i warzywa grubo posiekaj.Mąkę wymieszaj z solą oraz proszkiem do pieczenia. Wbij jajka. Wlej mleko i olej. Zagnieć ciasto, porcjami domieszaj szynkę, warzywa oraz ser.
Zimne masło rozetrzyj palcami z mąką. Kiedy powstaną grudki, kruszonkę schłódź. Papierowe foremki umieść w zagłębieniach formy na muffinki. Nałóż ciasto. Posyp kruszonką. Piec 30 minut w 175 st. C.