Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,aromatyczne i kruchutkie.Serdecznie polecam:)
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 235
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 530
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 235
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 530
Składniki
Masło,mąkę i twaróg posiekać nożem ,potem zagnieść i wyrobić na stolnicy. Ciasto sobie podzielić na 3 części, rozwałkować. Foremkami wycinać ciastka i kłaść na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.Na wierzch kłaść łyżeczką po odrobinie róży. Dawać do nagrzanego piekarnika do 180st,i piec do złotego koloru. Tak samo zrobić pozostałe części ciasta. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego życzę!