Do góry

Dania główne Przepis na:

Siekane kotlety z kurczaka

Siekane kotlety z kurczaka

Autor:

Przepisów i artykułów: 107 Ocena: 3862

Dodano:

Odsłon: 3427

Siekane kotlety z kurczaka

Przygotowanie

  1. W misce mieszamy filet z kurczaka posiekany lub pokrojony w drobną kostkę, jajka oraz przyprawy: sól, pieprz słodką paprykę oraz posiekaną pietruszkę. Następnie dodajemy mąkę oraz ser żółty starty na tarce o grubych oczkach. Wszystko razem wymieszać łyżką.

    Na patelni rozgrzewamy olej a następnie smażymy kotlety średniej wielkości.( Na jeden kotlet przypada jedna pełna łyżka przygotowanej masy). Smażymy na średnim ogniu przez kilka minut z każdej strony. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń