Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki w keczupie to ciekawa alternatywa dla korniszonów czy sałatki szwedzkiej do słoików. Są smaczne, lekko pikantne i świetnie nadają się jako dodatek do sałatek i kanapek, a także jako samodzielna przekąska lub zakąska do wódki.
Karkówka duszona z ziemniakami to klasyczne, sycące danie obiadowe, idealne n...
Odsłon: 1147
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 2829
Karkówka duszona z ziemniakami to klasyczne, sycące danie obiadowe, idealne n...
Odsłon: 1147
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 2829
Składniki
Ogórki umyć. Można zostawić w wodzie na 2 godziny. Pokroić w grube plasterki, włożyć do słoików. Dodać wszystkie przyprawy.
Zagotować zalewę. Zalać ogórki. Gotować 15 minut od momentu zagotowania wody.