Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki w keczupie to ciekawa alternatywa dla korniszonów czy sałatki szwedzkiej do słoików. Są smaczne, lekko pikantne i świetnie nadają się jako dodatek do sałatek i kanapek, a także jako samodzielna przekąska lub zakąska do wódki.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 767
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 407
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15170
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1849
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 767
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 407
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15170
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1849
Składniki
Ogórki umyć. Można zostawić w wodzie na 2 godziny. Pokroić w grube plasterki, włożyć do słoików. Dodać wszystkie przyprawy.
Zagotować zalewę. Zalać ogórki. Gotować 15 minut od momentu zagotowania wody.