Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
Grzyby namoczyć ,zagotować razem z lubczykiem .liściem laurowym i odrobiną pieprzu. Osączyć i pokroić w paski. Cebule obrać ,pokroić w piórka ,zeszklić na oliwie ,dodać koncentrat pomidorowy oraz pokrojone grzyby ,chwilę poddusić. Ostudzić. Śledzie pokroić w 5 cm kawałki ,wrzucić do słoika i dodać cebule ,grzyby i olej na którym się dusiły. Wstawić do lodówki na minimum 12 godzin.