Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposob na podanie pietruszki. Idealne na grilla czy jako dodatek do obiadu.
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 140
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 271
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 111
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 140
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 271
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 111
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Składniki
Pietruszke obrac i pokroic na podluzne cwiartki. Maslo roztopic, dodac cukier i wymieszac z pietruszka.Calosc przelozyc na aluminiowa folie (jesli pieczemy w piekarniku to dodatkowo polozyc na blasze do pieczenia) Piec az pietruszka bedzie lekko przyrumieniona (okolo 20min)