Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna przekąska
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45670
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23144
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1435
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45670
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23144
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1435
Składniki
Pokrojone pieczarki podsmażamy około 5 minut na oleju, aż będą miękkie i złociste. Doprawiamy pieprzem i solą. Przekrojone bułki ( 4 części ) smarujemy masłem i układamy na rozgrzanej patelni. Opiekamy pieczywo. Na gorące bułki układamy liście rukoli, następnie ser kozi, a na górę ciepłe podsmażone pieczarki.