Do góry

Przekąski Przepis na:

Smażone tuszki morszczuka.

Smażone tuszki morszczuka.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1374 Ocena: 17257

Dodano:

Odsłon: 736

Smaczne i zdrowe smażone tuszki morszczuka. Polecam.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Oczyszczone, wypłukane w bieżącej wodzie tuszki osuszamy ręczniczkami papierowymi. Doprawiamy pieprzem cytrynowym i solą, obtaczamy w mące i smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor.

  2. Usmażone tuszki układamy na talerzu, dekorujemy plasterkiem cytryny i bazylią. Podajemy z chlebem.

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń