Do góry

Dania główne Przepis na:

Solanka

Solanka

Autor:

Przepisów i artykułów: 1520 Ocena: 12882

Dodano:

Odsłon: 612

Przepis wart wypróbowania: "Solanka"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Wołowinę, żeberka, włoszczyznę, ziele angielskie, liść laurowy i opaloną nad ogniem cebulę włóż do garnka, zalej 2 litrami wody. Gotuj 2 godziny.

  2. Na patelni rozgrzej masło, podsmaż boczek i pokrojone w paski salami. Pokrojone mięso, boczek, salami i resztę składników dodaj do zupy. Całość gotuj 15 minut. Przypraw.

  3. Czas: około 2,5 godziny

    Źródło: Dobry Tydzień

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń