Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 614
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 165
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 217
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 614
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 165
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 217
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Składniki
Wołowinę, żeberka, włoszczyznę, ziele angielskie, liść laurowy i opaloną nad ogniem cebulę włóż do garnka, zalej 2 litrami wody. Gotuj 2 godziny.
Na patelni rozgrzej masło, podsmaż boczek i pokrojone w paski salami. Pokrojone mięso, boczek, salami i resztę składników dodaj do zupy. Całość gotuj 15 minut. Przypraw.
Czas: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień