Do góry

Dania główne Przepis na:

Sos do makaronu

Sos do makaronu

Autor: agatokaj

Przepisów i artykułów: 104 Ocena: 2257

Dodano: 24.04.2010

Odsłon: 1678

szybkie

Składniki

  • szpinak mrożony, 1/2 opakowania
  • ser pleśniowy niebieski lazur, 1 opakowanie
  • śmietana 22%, 200 g
  • gałka muszkatułowa, do smaku
  • sól ,pieprz, do smaku
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Szpinak rozmrozić włożyć do garnka.Rozkruszyć ser,dodać śmietanę.Przyprawić Chwile poddusić.Podawać z makaronem.Można posypać uprażonymi migdałami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń