Do góry

Przekąski Przepis na:

sos do salaty, kapusty, surówki

sos do salaty, kapusty, surówki

Autor:

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 54

Dodano:

Odsłon: 3237

uniwersalny soso do salat i surówek takim sosem polana salata czy kapusta pekińsa to rewelacja

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. czosnek przepuscic przez praske lub zetrzec na tareczce9 tylko nie metalowej bo ciemnieje najlepsza plastikowa)

  2. do przetartego czosnku dodac miód i dobrze utrzec to razem dodawac wtedy sok z cytyryny zrobi sie wtedy cos w rodzaju emulsji i do tego spokojnie wolno dodawac olej, oliwke oczywiscie ciagle mieszając

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń