Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos tatarski.

Sos tatarski.

Autor:

Przepisów i artykułów: 39 Ocena: 533

Dodano:

Odsłon: 1807

Sos tatarski, dodatek do jajek, śledzi, kanapek, mięs, warzyw czy sałatek nie ma sobie równych, a przy tym szybki i prosty w wykonaniu.

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować, obrać.
    Do miski przełożyć majonez.
    Warzywa pokroić w drobną kostkę, wsypać do miski.
    Dodać sól i pieprz.
    Wszystkie składniki wymieszać.
    Gotowe!!!

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń