Do góry

Dania główne Przepis na:

spagetti aglio olio

spagetti aglio olio

Autor: tusia28

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 55

Dodano: 02.02.2012

Odsłon: 3415

po prostu pyszne a do tego banalnie łatwe!!!!!

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makaron ugotować wg instrukcji na opakowaniu. Na patelnię wlać olej podgrzać na małym ogniu. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę lub jak kto woli drobniutko posiekać.Wrzucić na patelnię do oleju. Delikatnie podsmażyć leż uważać aby się nie przyrumienił gdyż będzie gorzki.

  2. Odcedzony makaron wrzucić na patelnię z olejem i czosnkiem wymieszać i gotowe:). Można użyć pietruszki do posypania-ja akurat nie miałam na stanie:).

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Alicja21 02 stycznia 2015 Jest dobre tylko ja jeszcze dodaje startego sera na małych oczkach jest wtedy smaczniejszy polecam

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń