Do góry

Dania główne Przepis na:

spaghetti z pieczarkami i papryką

spaghetti z pieczarkami i papryką

Autor:

Przepisów i artykułów: 242 Ocena: 4213

Dodano:

Odsłon: 4297

szybki makaron z bezmięsnym sosem

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makaron ugotować al dente

  2. Pieczarki oczyścić,umyć i pokroić w plasterki,paprykę umyć,wyjąć gniazda nasienne i pokroić w paseczki,koperek posiekać.

  3. Do gotującego bulionu wrzucić pieczarki,paprykę,koperek i gotować do miękkości.Śmietanę wymieszać dokładnie z mąką,dodać do sosu i szybko,dokładnie wymieszać.Doprawić sos solą,pieprzem i polać nim ugotowany makaron.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ik-a 29 sierpnia 2012 Pyszności, już w ulubionych i pewnie na jutrzejszy obiadek:-)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 11 sierpnia 2012 pyszne danie bez mięsiwa- ja bym chętnie zjadła ,ale u mnie nikt poza mną - wszyscy mięsożerni.Pozdrawiam

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń