Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam pistacje i uwielbiam pesto, a do tego makaron i nic więcej mi nie trzeba :D Dzisiaj zapraszam na spaghetti w połączeniu z mocno pistacjowym pesto na bazie bazylii i rukoli. Szybka i prosta propozycja, która dostarczy nam mnóstwo smaku i pięknego aromatu :)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326437
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12085
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16853
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5502
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326437
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12085
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16853
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5502
Składniki
Do rozdrabniacza wkładamy ząbki czosnku, oczyszone listki bazylii i rukoli, dolewamy część oliwy z oliwek i miksujemy dla deliktanego rozdrobnienia składników. Następnie dodajemy rozbite w moździerzu pistacje, starty parmezan i dolewamy pozostałą część oliwy z oliwek. Wszystko ponownie miksujemy dla odpowiedniego połączenia składników. Pesto doprawiamy solą ziołową i dość sporą ilością świeżo zmielonego pieprzu. Pesto mieszamy z gorącym, ugotowanym al dente spaghetti i gotowe! :D Życzę smacznego! :)