Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża bazylia i tylko świeża, to podstawa tego dania. Suszona odpada. Do dzieła:)
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 414
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11831
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 79
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 414
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11831
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 79
Składniki
Podsmażamy na odrobinie oliwy pokrojono drobno cebulkę, wrzucamy paseczki boczku. W osobnym rondelku przygotowujemy zasmażkę do sosu, zalewamy bulionem, dodajemy potem cebulkę z boczkiem, zaciągamy 2 łyżkami koncentratu, doprawiamy. Na sam koniec wrzucamy listki bazylii, dużo listków.