Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste szybkie danie, na obiad lub kolacje.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Makaron ugotowac al dente. Posiekac drobno cebule i czosnek. Limonke umyc, przekroic na polówki, z jednej wycisnac sok, druga pokroic na male kawalki. Cebule z czosnkiem dusic w oliwie, dodac smietane i creme fraiche, sok z cytryny i kapary. Tunczyka odcedzic, pokruszyc na drobne kawalki, dodac do sosu, podgrzac, doprawic przyprawami, na koniec dodac kawalki limonki. Podawac ze spaghetti.