Do góry

Dania główne Przepis na:

Spaghettini z czosnkiem i chili

Spaghettini z czosnkiem i chili

Autor: leopard28

Przepisów i artykułów: 131 Ocena: 2062

Dodano: 15.01.2011

Odsłon: 5453

Bardzo ciekawe połączenie smaków i aromatów

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotować makaron al dente, odcedzić.

  2. W między czasie na dużej patelni podgrzać połowę oliwy z masłem. Gdy masło się rozpuści, dodać czosnek, papryczki chili i bułkę tartą. Smażyć, aż bułka lekko się zarumieni.

  3. W dużej misce zmieszać odcedzony gorący makaron z zasmażką i pietruszką. Dodać skórkę z cytryny i resztę oliwy

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń