Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prościej i szybciej sie nie da. Czyli kruchy spód i truskawy!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 110
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 61
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 110
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 61
Składniki
Ciasto podzielić na dowolne cześci. Układac pokrojone truskawki i posypywac cukrem waniliowym. Całość na blaszke i 20 min w temp 200 st C.
Minus jest taki, ze produkuje się dużo soku, ale trzeba gorące jeszcze ciastka ułożyc razem z papierem na kratce aby odparowały, dopiero potem zdjąć z papieru, inaczej sie porozrywaja. Najlepiej potrzepać cukerm pudrem ( ja nie miałam akurat posypałam zwykłym) bo moje truskawki były lekko kwaśne :)