Do góry

Przekąski Przepis na:

Suflaki z piersi

Suflaki z piersi

Autor:

Przepisów i artykułów: 275 Ocena: 4990

Dodano:

Odsłon: 993

Polecam na grilla!

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Mięso pokroiłam w długie sześciany. W misce posypałam je przyprawami czosnkiem i kolendra, dodałam trochę oliwy i całość wymieszałam.
    Mięso nadziałam wzdłuż na patyczki szaszłykowe.

  2. I gotowe na grilla!

    Mięso jest delikatne i aromatyczne i bardzo szybko się grilluje.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (20)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

konhambos 11 czerwca Uwielbiam grecka kuchnie, równiez suflaki, Twoje wygladaja bardzo smakowicie, po prostu bosko :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

BEATA1978 10 czerwca Na grilla idealne. Do tego pięknie się prezentują, aż szkoda jeść ;) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 08 czerwca Dziś będą rybki, ale kto wie, co jutro, może właśnie kurczaczek i do tego góra warzyw :D Odpowiedzi: 3 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bryssska 08 czerwca Robię podobne dla mojej córki, tylko inne przyprawy używam ;-D Odpowiedzi: 7 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń