Do góry

Dania główne Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Autor: suri

Przepisów i artykułów: 64 Ocena: 1308

Dodano: 15.06.2010

Odsłon: 22991

Szybka i pyszna surówka,doskonały dodatek do obiadu

Składniki

  • 1 średnia kapusta pekińska, ok.60 dag
  • marchew, 30 dag
  • 1 mała cebula
  • 1 pęczek koperku
  • olej, 4-6 łyżek
  • sól,pieprz,kwasek cytrynowy,cukier
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kapustę drobno posiekać,marchewke obrać i zetrzeć na drobnej tarce,cebulę pokroić w drobną kostkę i również drobno pokroić koperek.Wszystko razem wymieszać z olejem i przyprawami

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

rosse 07 stycznia 2013 Zrobiłam,jest bardzo dobra.Zamiast kwasku cytrynowego,daję sok z cytryny:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

rosse 12 czerwca 2012 Dodaję do ulubionych;) :)wypróbuję:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 16 czerwca 2010 Jedna z moich ulubionych surówek. Zamiast cebuli daje cienko pokrojony por. Polecam!

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń