Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej,jabłka i ogórka konserwowego

Surówka z kapusty pekińskiej,jabłka i ogórka konserwowego

Autor:

Przepisów i artykułów: 97 Ocena: 920

Dodano:

Odsłon: 2081

Kolejna surówka na jesienne obiady.

Składniki

  • 1/2 kapusty pekińskiej
  • 1 jabłko
  • 1 cebula
  • 2-3 ogórki konserwowe
  • 3 łyżki śmietany
  • 2 łyżki majonezu
  • sól,pieprz,1/2 łyżeczki cukru
5-6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Kapustę poszatkować,ogórki pokroić w kostkę.Jabłko obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Cebulę pokroić w kostkę.Dodać majonez oraz śmietanę i doprawić solą,pieprzem i cukrem.Dokładnie wymieszać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń