Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie przygotowanie pasuje do dań mięsnych
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1740
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 106
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 63
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1740
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 106
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 63
Składniki
kapustę kiszoną sparzyć wrzątkiem i pokroić
marchewkę zetrzeć na tarce z grubymi oczkami,dodać do kapusty
cebule pokroić drobniutko dodać do kapusty
dodać pieprz,olej,cukier