Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna, zdrowa i tania. Surówka z białych warzyw korzeniowych będzie świetnym dodatkiem do naszego obiadu, a do tego dostarczy nam sporej dawki witamin i składników odżywczych. Warto dodawać ją do cięższych dań, ponieważ zarówno seler, jak i pietruszka świetnie poprawiają nasze trawienie.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1140
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 640
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 209
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1140
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 640
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 209
Składniki
Natkę pietruszki siekamy, a obrany seler i pietruszki korzeniowe ścieramy na tarce o grubych oczkach. W miseczce łączymy ze sobą miód, ocet jabłkowy i delikatny majonez, dodajemy do warzyw, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem i dokładnie mieszamy. Surówkę odstawiamy do lodówki na minimum godzinę dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)