Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza surówka powstała dla potrzeby chwili. Podczas robienia obiadu uświadomiłam sobie, że nie mam żadnego warzywnego dodatku, (zazwyczaj sięgałam po gotowe surówki), ale tym razem otworzyłam lodówkę i znalazłam w niej produkty, które spisały się doskonale. Wyszła w ten sposób chrupiąca i zdrowa surówka z wyrazistym sosem musztardowym. Świetnie nada się jako dodatek do mięs, późną kolację, czy też spakowana w pudełku do pracy.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Składniki
SURÓWKA Warzywa dokładnie umyć. Sałatę lodową drobno posiekać. Papryki pokroić w drobną kosteczkę. Ogórek zielony obrać i również pokroić. Por i koperek posiekać. SOS MUSZTARDOWY Musztardę, majonez i oliwę z oliwek roztrzepać w kubeczku.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, zalać sosem musztardowym.
Smacznego :)