Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza surówka powstała dla potrzeby chwili. Podczas robienia obiadu uświadomiłam sobie, że nie mam żadnego warzywnego dodatku, (zazwyczaj sięgałam po gotowe surówki), ale tym razem otworzyłam lodówkę i znalazłam w niej produkty, które spisały się doskonale. Wyszła w ten sposób chrupiąca i zdrowa surówka z wyrazistym sosem musztardowym. Świetnie nada się jako dodatek do mięs, późną kolację, czy też spakowana w pudełku do pracy.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 978
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8742
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3132
Polecam.
Odsłon: 1939
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 978
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8742
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3132
Polecam.
Odsłon: 1939
Składniki
SURÓWKA Warzywa dokładnie umyć. Sałatę lodową drobno posiekać. Papryki pokroić w drobną kosteczkę. Ogórek zielony obrać i również pokroić. Por i koperek posiekać. SOS MUSZTARDOWY Musztardę, majonez i oliwę z oliwek roztrzepać w kubeczku.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, zalać sosem musztardowym.
Smacznego :)