Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka żydowska

Surówka żydowska

Autor: Gabi16

Przepisów i artykułów: 56 Ocena: 1058

Dodano: 18.04.2010

Odsłon: 21401

zdrowa i dobra

Składniki

  • 1/2 szt kapusta biała
  • 2 szt marchew
  • 2 szt ogórek kiszony
  • 1 szt rzodkiew czarna
  • 1 szt cebula
  • olej
  • sól
  • pieprz
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie warzywa zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Wymieszać. Dodać trochę oleju. Doprawić do smaku solą. Można dodać szczyptę cukru.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń