Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry w smaku i skuteczny.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 90
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 178
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1252
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 495
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 90
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 178
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1252
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 495
Składniki
Czosnek obrać, każdy ząbek przekroić na połowę. W garnuszku umieścić miód, sok z cytryny i czosnek. Odstawić w ciemne miejsce na 24 godziny. Po tym czasie zlać do buteleczki, najlepiej do takiej ciemnej, po syropie.