Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 402
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9723
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6120
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 402
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9723
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6120
Składniki
Mięso myjemy i wkładamy do garnka lub gęsiarki (nadającej się do piekarnika). Z pozostałych składników robimy sos, którym zalewamy mięso. Wkładamy do nagrzanego do 160 stopni C piekarnika i pieczemy 3 godziny. Po tym czasie z sosu wyjmujemy mięso i przy pomocy 2 widelców szarpiemy mięso na wiórka które ponownie wrzucamy do sosu żeby nabrały jeszcze więcej smaku. Podajemy z bagietką bądź chlebkiem kolendrowym.