Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 406
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13422
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2694
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 406
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13422
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2694
Składniki
Mięso myjemy i wkładamy do garnka lub gęsiarki (nadającej się do piekarnika). Z pozostałych składników robimy sos, którym zalewamy mięso. Wkładamy do nagrzanego do 160 stopni C piekarnika i pieczemy 3 godziny. Po tym czasie z sosu wyjmujemy mięso i przy pomocy 2 widelców szarpiemy mięso na wiórka które ponownie wrzucamy do sosu żeby nabrały jeszcze więcej smaku. Podajemy z bagietką bądź chlebkiem kolendrowym.