Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielu z Nas próbowało szpinak i wielu z nas powiedziało mu NIE! Aby szpinak polubić musi być on dobrze przygotowany, inaczej nigdy go nie polubimy, przedstawiony przepis używała moja matula.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 53
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 53
Składniki
Podgardle lub pachwinę kroimy w kostkę na skwarki i również cebulkę kroimy w drobną kostkę. Mięso pokrojone w kostkę wrzucamy na suchą patelnię tak aby pozwolić wytopić się tłuszczowi który jest w mięsie. Po zrobieniu się skwarków wrzucamy cebulę i szklimy ją do miękkości.
Następnie wrzucamy mrożony szpinak i czekamy aby zmiękł. Kolejno dodajemy śmietankę i po niej roztrzepane jajko. Resztę widać na filmie.