Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A jak ususzyć zioła, pietruszkę czy seler /zielone/gdy nie ma słońca? Suszarkę do ziół też nie każdy posiada.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 982
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 982
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Składniki
W piekarniku próbowałam,niestety chwila nieuwagi i zrobiły się brzydkie i brunatne,bez zapachu. Umyte zioła dokładnie osuszamy ręcznikiem papierowym,następnie układamy pojedynczo na suchym ręczniku papierowym.Wkładamy do mikrofalówki na 1 min.Po tym czasie moje zioła pięknie ususzyły się nie tracąc przy tym koloru ani aromatu. Sposób ten znalazłam na stronie angielskich porad.