Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne mięso na niedzielny obiad.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 931
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2829
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 931
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2829
Składniki
Wykonanie: Szynkę opłukać, osuszyć, natrzeć solą i pieprzem, przełożyć na naczynia żaroodpornego i polać bulionem. Wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 200 stopni przez 40 minut, polewając w międzyczasie powstałym sosem. Jajko rozbełtać z bułką tartą i musztardą, wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Upieczoną i przestudzoną szynkę, posmarować musztardową masą, włożyć ponownie do formy i piec jeszcze przez 15 minut w temperaturze 200 stopni do rumianej skórki.