Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne mięso na niedzielny obiad.
Obiad noworoczny nie musi składać się z wykwintnego i długo gotowanego mięsa....
Odsłon: 11345
To więcej niż zwykła woda – to prawdziwy detoks w szklance! Sprawdź przepis i...
Odsłon: 317
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 348
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 83
Rozgrzewająca zupa z tortellini to idealne danie na chłodniejsze dni, które z...
Odsłon: 453
Obiad noworoczny nie musi składać się z wykwintnego i długo gotowanego mięsa....
Odsłon: 11345
To więcej niż zwykła woda – to prawdziwy detoks w szklance! Sprawdź przepis i...
Odsłon: 317
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 348
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 83
Rozgrzewająca zupa z tortellini to idealne danie na chłodniejsze dni, które z...
Odsłon: 453
Składniki
Wykonanie: Szynkę opłukać, osuszyć, natrzeć solą i pieprzem, przełożyć na naczynia żaroodpornego i polać bulionem. Wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 200 stopni przez 40 minut, polewając w międzyczasie powstałym sosem. Jajko rozbełtać z bułką tartą i musztardą, wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Upieczoną i przestudzoną szynkę, posmarować musztardową masą, włożyć ponownie do formy i piec jeszcze przez 15 minut w temperaturze 200 stopni do rumianej skórki.