Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonaly lekki obiad lub kolacja. Proste, szybkie i bardzo smaczne danie.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
Składniki
Zmiksowac make z maslem i sola, pomalu dodawac wode. Wstawic ciasto na godzine do lodówki, wyjac 20 minut przed dalsza obróbka. Ciasto rozwalkowac, wlozyc do foremki i posypac spód bulka tarta.
Szparagi blaszujemy ok. 2 min. i splukujemy lodowata woda, nastepnie suszymy w reczniku papierowym. Ser mieszamy ze smietana i jajkami, doprawiamy sola i pieprzem. Wkladamy do foremki szparagi i zalewamy masa serowa. Pieczemy ok. 40 min. w temp. 170° C