Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe, szybkie i proste danie w sam raz na imprezę!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4435
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 56
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 26738
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4435
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 56
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 26738
Składniki
Łososia pieczemy lub grillujemy, oprószając uprzednio świeżo zmielonym pieprzem. Orzechy dzielimy na mniejsze kawałeczki. Bagietkę kroimy, skrapiamy oliwą z oliwek, następnie delikatnie podpiekamy na suchej patelni lub w piekarniku.
Na każdej kromce bagietki, kładziemy spory kleks hummusu, następnie po kawałku pieczonego łososia, kilka listków majeranku oraz pokruszone orzechy włoskie. Każdą grzankę skrapiamy oliwą.