Do góry

Przekąski Przepis na:

Tatar wolowy z sardynkami :D

Tatar wolowy z sardynkami :D

Autor:

Przepisów i artykułów: 111 Ocena: 1613

Dodano:

Odsłon: 4822

Zawartosc sardynek ;)

Składniki

  • 25 dag poledwicy wolowej (najlepiej posiekanej drobno)
  • 1 srednia cebula
  • 4 ogorki konserwowe
  • 6-8 podgrzybkow marynowanych
  • 1-2 odsaczone sardynki z puszki
  • sos sojowy jasny
  • czarny swiezo zmielony pieprz
  • odrobina oliwy
  • 1 surowe zoltko kurze
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ogorki, grzyby, cebule posiekac, sardynki rozetrzec widelcem. Dodac wszystko do miesa. Doprawic sosem sojowym i pieprzem. Wrzucic zoltko. Bardzo dokladnie wymieszac.

  2. Smacznego :)

  3. 28.02.2010

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Kurka_domowa 01 marca 2010 Niektórych tatar przyprawiw o mdłości - ja go uwielbiam. Do tej pory dodawałam do niego tylko cebulkę i ogórki - koniecznie muszę spróbować Twojego przepisu :)

6 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 01 marca 2010 jadłam tatarka w sobotę, naturalnie z sardynką,pycha

7 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń