Do góry

Przekąski Przepis na:

Tatar ze śledzi

Tatar ze śledzi

Autor:

Przepisów i artykułów: 210 Ocena: 11903

Dodano:

Odsłon: 16442

Mozna spróbować.

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. sledzie drobniutko posiekać,dodac pokrojone w kostkę grzyby marynowane

  2. papryke ,jajko i cebule równiez pokroic i dodac do sledzi,do tego wrzucić posiekany szczypiorek,dodać majonez ,oliwe ,pieprz i szczyptę cukru

  3. wszystko dokładnie wymieszac ,odstawic na godzine i podawać tatra przybranego marynowana papryka ,cebulka i jajkiem,jesli ktos lubi mozna dodac korniszony

  4. taki tatar dobrze smakuje z ciemnym chlebem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (11)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

viola12 24 czerwca 2010 Muszę wypróbawać ,brzmi zachęcająco!!!

8 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Zofia5 24 maja 2010 i ja przyrządziłam według Pani przepisu.No cóż, super;)

8 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 22 lutego 2010 jak zwykle- przepyszny pomysł ( robiła i polecam) i pięknie udekorowana potrawa

8 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mari 15 lutego 2010 Mam tylko jedno pytanie. Czy chodzi o płaty śledziowe w occie? (bo te w solance to też chyba matjasy...)

8 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mari 15 lutego 2010 Jest Pani absolutnie fantastyczna. Prześlicznie to wygląda. Przepis w najbliższym czasie wypróbuję.

8 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń