Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort gruszkowy"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
Składniki
Boki tortownicy wyłożyć biszkoptami. Jedną gruszkę zostawić do dekoracji, resztę umyć, obrać, wydrążyć i pokroić w kostkę.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem wymieszanym ze śmietanką w proszku i połączyć z rozpuszczoną w kąpieli wodnej czekoladą, a następnie z pokrojonymi gruszkami.
Krem przełożyć do tortownicy, wyrównać powierzchnię i wstawić na minimum godzinę do lodówki. Po schłodzeniu udekorować pozostawioną gruszką i i żurawiną.
ok. 75 minutŹródło: Twoje Imperium