Do góry

Desery Przepis na:

tort marcinek z masa cukrowa

tort marcinek z masa cukrowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 48 Ocena: 800

Dodano:

Odsłon: 5782

pracochlonne ale pyszne;) radosc solenizantki niezapomniana;)

Składniki

  • ciasto robimy wedlug przepisu na marcinka ktory jest na smakerze;)
  • krem rowniez;)
  • pod mase cukrowa nalezy dac mase z maslem poniewaz bita smietana by ja rozpuscila.
> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. tort udekorowac wedlug wlsnych upodoban;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 27 lipca 2013 To normalne w takim upale, ale i tak na pewno był pyszny, pozdrawiam śliczne dziewczyny :))

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mysz204 28 maja 2013 pozatym torcik postal chwile w 30 stopniowym upale i troszke zaczal sie rozpuszczac...

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mysz204 28 maja 2013 tort z masa cukrowa robilam pierwszy raz wiec stad te niedoskonalosci;) oczywiscie popracuje nad tym;)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

maluszekk 28 maja 2013 Popieram goramarcina1, i czekam na dopracowanie sposobu wykonania :) pozdrawiam

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 27 maja 2013 Z wyglądu przecudny ten tort , ale musisz dopracować troszkę sposób wykonania , za wygląd stawiam kciuka :))

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń