Do góry

Przekąski Przepis na:

Tortolini

Tortolini

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 19

Dodano:

Odsłon: 1122

Coś dla miłośników pierogów

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pierogi ugotować. wyłożyć do naczynia.

  2. boczek pokroić w kostkę i posypać na pierogi. Posypać ziołami prowansalskimi

  3. Składniki na sos zmiksować i polać pierogi i boczek.

  4. Wstawic po piekarnika na 35-40 min w tem 160 stopni.

  5. posypać startym żółtym serem i jeszcze chwilę zapiekać by ser sie rozpuścił.podawac od razu

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: tortolini

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Milena715 11 lutego 2011 Tak boczek wedzony i parzony.a zamiast pierogow można uszka z mięsem.ale u mnie sprawdzają się pierogi.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń