Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz do porannej owsianki lub cieplutkiej bagietki, albo do gofrów z bitą śmietaną...
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 257
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 257
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
1. Truskawki, cukier oraz wodę różaną przełóż do rondelka. 2. Przykryj pokrywką i podgrzewaj na małym ogniu około 10 minut, aż do całkowitego rozmrożenia owoców. 3. Odlej z rondelka około 1/3 szklanki soku z owoców i rozprowadź w nim skrobię ziemniaczaną. 4. Wymieszaj z owocami i zagotuj. 5. Odstaw z ognia i gotowe. 6. Smacznego.