Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, kolorowa sałatka z tuńczykiem to propozycja na śniadanie lub do zimnej płyty ;)
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 42
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 167
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 74
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 49
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 42
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 167
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 74
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 49
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i przełożyć do miski, posmarować 2 łyżkami majonezu. Następnie dodać odcedzoną rybę i kukurydzę (układać warstwami). Następnie ułożyć ugotowane na twardo i pokrojone w kostkę jaja oraz starty na dużych oczkach ser.
Resztę majonezu połączyć z musztardą i przyprawami (można dodać łyżkę jogurtu greckiego). Sałatkę zalać sosem i posypać skrojonym szczypiorkiem. Smacznego!