Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 128
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 200
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 517
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 274
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 128
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 200
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 517
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 274
Składniki
Mocno rozgnieść arbuza w szklanicy barmańskiej, dodać alkohol i mocno wymieszać z lodem w shakerze. Przelać podwójnie odcedzając do uprzednio schłodzonego kieliszka koktajlowego. Dekorować zieloną częścią arbuza.