Do góry

Dania główne Przepis na:

Wiejska patelnia

Wiejska patelnia

Autor: taura

Przepisów i artykułów: 236 Ocena: 5879

Dodano: 29.01.2011

Odsłon: 12531

Pyszne danie dla osób, które nie są na diecie :)

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na rozgrzaną patelnię wrzuciłam pokrojoną w plasterki kiełbasę myśliwską. Nie trzeba dodawać oleju, ponieważ z kiełbasy wytapia się aromatyczny tłuszczyk. Smażyłam do zrumienienia. Następnie dodałam cebulę i smażyłam chwilę. Gdy cebula się delikatnie podsmażyła, dodałam paprykę czerwoną, pieprz, paprykę ostrą i odrobinę wody. Gotowe danie posypałam szczypiorkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

annawk 07 lutego 2011 czemuż to kometarze iwona_s do złudzenia przypominaja mi słowa oliwii_winnej ??? Czyżby reaktywacja - oby nie? A tak przy okazji - jeśli nie jadasz i nie robisz takich rzeczy to na jakiej podstawie komentujesz słowa kogos kto to lubi , choćby nawet było to zwykłe i proste danie ?

9 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

iwona_s 06 lutego 2011 mam nadzieję, że z tym ślinieniem się to jakiś żart. przecież to zwykła kiełbasa usmażona na patelni... nie jadam takich rzeczy, a tym bardziej nie robię.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 31 stycznia 2011 ja też mam ślinotok , to są zdecydowanie moje smaki

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

polkangaroo 29 stycznia 2011 Kolorowe polskie danie, patrząc dostałem ślinotoku :D

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń