Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Włoskie ravioli"
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 81
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 81
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Składniki
Przygotuj farsz. Masło rozpuść, dodaj posiekany czosnek i podsmaż. Wrzuć szpinak, ricottę i parmezan. Dopraw solą i pieprzem. Z podanych składników zagnieć ciasto i podziel na 2 części. Rozwałkuj.
Na jednym placku wyłóż łyżkę farszu i przykryj drugim. Dociśnij palcami. Wytnij kwadraty wzdłuż dociśnięć. Pierogi zagotuj. Podawaj z duszonymi kurkami.Źródło: Na żywo