Do góry

Dania główne Przepis na:

Wołowina z czerwoną kapustą

Wołowina z czerwoną kapustą

Autor:

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 19

Dodano:

Odsłon: 908

od razu: mięsko z dodatkiem Myślę, że wołowinę można zastąpić karkówką. Dobrze smakuje z ziemniakami i kaszami.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. wołowinę namoczyć i pokroić w plastry i poukładać w naczyniu żaroodpornym lub garnku

  2. zalać rozrobionym bulionem z dodatkiem koncentratu i przypraw

  3. piec lub dusić aż mięso będzie prawie miękkie

  4. dodać poszadkowaną kapustę z cebulą

  5. piec lub dusić do miękkości wszystkich składników

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń