Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mina solenizantki-bezcenna:-) Jedyny w swoim rodzaju tak oryginalny prezent....nie zdążył nawet się roztopić:-)
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 258
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 258
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Czekolady rozpuszczamy w kąpieli wodnej, dodajemy margarynę i kremówkę. Podgrzewamy do całkowitego połączenia się składników, studzimy. Ja swoją bombonierkę zaczęłąm "tworzyć" gdy krem był już mocno schłodzony, Krem podzieliłąm na 3 części. Do jednej użyłam gotowych foremek silikonowych. Czekolaki kwiatuszki, z nadzieniem krówkowym. Drugie , formowałam kuleczki obtaczając je w pokruszonych orzeszkach Trzecie w kokosie. Na noc do lodówki.