Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dotychczas owsianki jadałam tylko na słodko, więc postanowiłam spróbować owsianki w wersji wytrawnej:) Efekt przeszedł moje oczekiwania, w takiej kombinacji jest przepyszna, polecam:)
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 129
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 226
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 129
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 226
Składniki
Płatki zalewamy na noc gorącą herbatą. Paprykę i seler kroimy w kostkę. Dodajemy do płatków. Łososia kroimy w paseczki, orzechy obieramy z łupin i rozdrabniamy - dodajemy do całości. Z jogurtu soli i pieprzu oraz 1 łyżki posiekanego koperku robimy sos. Zalewamy płatki z warzywami i delikatnie mieszamy. Smacznego:)