Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dotychczas owsianki jadałam tylko na słodko, więc postanowiłam spróbować owsianki w wersji wytrawnej:) Efekt przeszedł moje oczekiwania, w takiej kombinacji jest przepyszna, polecam:)
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 305
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15036
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3002
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 305
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15036
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3002
Składniki
Płatki zalewamy na noc gorącą herbatą. Paprykę i seler kroimy w kostkę. Dodajemy do płatków. Łososia kroimy w paseczki, orzechy obieramy z łupin i rozdrabniamy - dodajemy do całości. Z jogurtu soli i pieprzu oraz 1 łyżki posiekanego koperku robimy sos. Zalewamy płatki z warzywami i delikatnie mieszamy. Smacznego:)