Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały smak, prosta w przygotowaniu
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 606
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 164
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 123
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 606
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 164
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 123
Składniki
pokrojone pieczarki dusimy z cebulką w garnku - pozbywamy się w ten sposób nadmiaru zawartej w nich wody. Doprawiamy je solą i oregano
ser trzemy na tarce o grubych oczkach
bułki kroimy wzdłuż na połówki
na pokrojonych bułkach układamy pieczarki z cebulką, sterty ser żółty i dekorujemy papryką. Do smaku doprawiamy papryka ostrą mieloną i oregano
wkładamy na 10 min do piekarnika rozgrzanego do temp. 180 - 200 stopni. Dekorujemy ketchupem, jeśli ktoś lubi. Smacznego