Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zawijane fasolki"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22502
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 128
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22502
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 128
Składniki
Ogórek umyj i osusz. Następnie pokój na cienkie podłużne plasterki. Fasolkę ugotuj al dente w lekko osolonej i osłodzonej wodzie. Odstaw do ostudzenia.
Porcje fasolki zawiń w plastry wędliny i ogórka (gdyby się rozwijały zepnij wykałaczką). Oprósz solą i pieprzem. Podawaj z sosem śmietanowo - czosnkowym wymieszanym z koperkiem.Źródło: Na żywo