Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz przekąska przy czytaniu książki
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 44
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 142
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 201
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 394
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 44
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 142
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 201
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 394
Składniki
Cukinię umyj, obierz i przekrój wzdłuż aby wybrać pestki, pokrój w plastry (można skrobaczką do jarzyn aby były cienkie). Wymieszać oliwę z oliwek wraz z przyprawami i następnie wymieszaj z pokrojoną cukinią. Odstaw w chłodne miejsce na 30 min. Następnie ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piecz ok. 20-30 minut w temp. 180-200 stopni. Smacznego:)