Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i pikantna wersja zupy fasolowej
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 314
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 68
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 112
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 506
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 314
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 68
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 112
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 506
Składniki
Boczek delikatnie podpiekamy delikatnie, dorzucamy czosnek i gdy czosnek zacznie pachnieć, wlewamy wodę, dodajemy startą marchew, seler i pietruszkę. Gdy wywar zacznie wrzeć dodajemy przyprawę, meksykańską i makaron. Gdy makaron zmięknie dodajemy puszkę fasoli w sosie pomidorowym z Chili i puszkę fasoli w wodzie, doprowadzamy do wrzenia, zagęszczamy śmietaną z mąką, doprawiamy solą, pieprzem, magii i podajemy.